Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Київ іде назустріч бізнесу і налаштований на конструктивний діалог

31 березня 2021 року, 10:21

Побудувати ефективну співпрацю між бізнесом і владою, знайти точки порозуміння та спільно працювати для розвитку столиці незалежно від ситуації із поширенням коронавірусу. Така головна мета онлайн-зустрічі, яка відбулась за участю представників торговельних мереж і рестораторів із першим заступником голови КМДА з питань самоврядних повноважень Олексієм Кулебою.

«Вважаю, такі зустрічі надзвичайно важливі. Ми маємо слухати один одного і конструктивно співпрацювати в цих складних економічних умовах. Місто готове до діалогу з бізнесом, зі свого боку ми забезпечимо повну підтримку та взаємодію», – зазначив Олексій Кулеба.

Учасники обмінялись пропозиціями та обговорили «дорожню карту» щодо подальшої спільної роботи.

Олексій Кулеба також зазначив, що від рітейлу і ресторанних мереж місто очікує максимального дотримання карантинних обмежень у магазинах і закладах харчування  та швидкої реакції на зміни, пов’язані із поширенням інфекції COVID-19.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]