Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: На вулиці Тулузи замість занедбаної ділянки потрібно збудувати сучасний стадіон (+фото)

13 жовтня 2021 року, 16:32

Святошинський район – один із найбільших спальних районів столиці, де мешкають, за неофіційними даними, майже півмільйона киян. Він розтягнувся на 12 км. Сьогодні комісія з проведення осіннього місячника з благоустрою побувала на Микільській Борщагівці, аби перевірити, як відбуваються роботи з посиленого прибирання міста у Святошинському районі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба, який очолює контрольну комісію.

Значна кількість місць стихійного накопичення сміття, купи листя та гілля після обрізки, великі занедбані території, локації відпрацьованих шин. На вулиці Ромена Ролана працює пункт прийому вторсировини, який не відповідає жодним санітарним нормам. Такі найбільші порушення виявили у Святошинському районі під час виїзного обстеження.

«Ситуація в одному з найбільших спальних районів столиці – не з кращих. Ці купи сміття біля будинків, шини, великі занедбані території, як стадіон на Тулузи. Його потрібно негайно відновити, нехай діти займаються спортом. Нині там все поросло травою, тоне в смітті. Вкотре наголошую, кожен балансоутримувач зобов’язаний піклуватися про благоустрій ввірених йому ділянок. Немає нічийних територій, а є безвідповідальні господарі», – наголосив Олексій Кулеба.

Він доручив відпрацювати проблемні локації у триденний термін. Виконання завдань комісія перевірить у листопаді після завершення кампанії з посиленого прибирання міста та впорядкування міського простору.

«Це вже наш четвертий виїзд, і можу точно сказати: проблемні локації є всюди, і вони ідентичні. Знаю, складна проблема із кадрами. Із тими ж двірниками. Але дуже багато питань дрібних, і не потрібна велика комісія, щоб їх виправити. Очільник ЖЕДу має сам виходити щодня на балансову територію, ставити задачі, контролювати виконання. Немає питань, які неможливо вирішити. Ми готові допомагати. Киянам важливий результат, а не процес. І вони абсолютно праві», – додав заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень.

Олексій Кулеба повідомив, що такі інспекції КМДА проведе в кожному з десяти районів Києва.

Нагадаємо, 1 жовтня в Києві стартував місяць посиленого прибирання та впорядкування міського простору. Минулого тижня комісія перевірила ШевченківськийПечерський та Солом’янський райони столиці.

Виїзне обстеження стану благоустрою у Святошинському районі в рамках осіннього місячника з благоустрою

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]