Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Під час загальноміської толоки комунальні служби разом із киянами зібрали понад 1200 кубометрів сміття і листя (+фото)

23 жовтня 2021 року, 15:41

На близько 30 локаціях в усіх районах Києва відбулись масштабні осінні толоки, що є частиною заходів із впорядкування міського простору. Долучились усі структурні підрозділи Київської міської державної адміністрації та комунальні підприємства, райдержадміністрації. Майже 3500 осіб вийшли на загальноміську толоку.

Усього в столиці зібрали понад 1200 кубометрів опалого листя та сміття. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

«Вдячний усім колегам та активним киянам, хто вийшов сьогодні зранку на велике прибирання. Разом із Департаментом міського благоустрою та КП «Київблагоустрій» долучився до роботи в парку імені Пушкіна, що в Шевченківському районі столиці. Крім прибирання опалого листя, висадили катальпи, що вже навесні будуть радувати розлогою кроною та запашними квітами», – прокоментував Олексій Кулеба.

Осінні толоки проходили в парках, скверах, біля озер та на прибудинкових територіях. Зокрема, прибрали в парках «Перемога», «Нивки», «Голосіївський», «Сирецький Гай», імені Пушкіна, на Замковій горі, Аскольдовій Могилі, біля озер Вирлиця та Вулик, на  вулицях Милославська, Саперно-Слобідська та на багатьох інших локаціях.

«Хоча ми й не запрошували масово киян на заходи з впорядкування міського простору – мешканці все одно долучились до потрібної і важливої справи. І це приємно. Нагадаю, що нині ми комісійно обстежуємо кожен район, де виявляємо проблемні точки. Тож ці локації також включені до переліку місць, де сьогодні проходили осінні толоки», – додав перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень.

Нагадаємо, 1 жовтня у Києві стартувала масштабна кампанія із благоустрою та впорядкування міського простору. Сьогоднішні толоки – частина плану із наведення ладу в місті.

Активна фаза триватиме до 15 листопада, коли будуть підведені підсумки посиленого прибирання в кожному районі столиці.

Осінні толоки в столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]