Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Знято заборону на продаж продуктів із коротким терміном придатності на ярмарках, що діяла у період спеки

08 вересня 2021 року, 10:46

Місто дозволило на ярмарках продаж продуктів із коротким терміном придатності. Молочну продукцію, рибу, м’ясо-ковбасні та кондитерські вироби з кремом можна реалізовувати із суворим дотриманням санітарно-епідемічних вимог. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

«Середньодобова температура знизилась, тож офіційна заборона на торгівлю продуктами з коротким терміном придатності, що діяла з 24 червня, знята. Це стосується реалізації молочної продукції, риби, м’ясо-ковбасних та кондитерських виробів із кремом. Ми бачимо, що киянам зручно купувати свіжу сезонну продукцію від фермерських господарств недалеко від дому за доступними цінами. Попит у містян на ярмаркові заходи є, тож столиця продовжує покращувати якість їхньої роботи», – розповів Олексій Кулеба.

Він зазначив, що відтепер на кожному ярмарку є аптечка першої медичної допомоги, якою за потреби зможуть скористатися як підприємці, так і покупці. Аптечка знаходиться в адміністратора. 

Нагадуємо локації, на яких цього тижня пройдуть сезонні та традиційні сільськогосподарські ярмарки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]