Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олена Фіданян: Прийом до 5-х класів триватиме у столиці до 16 червня

05 травня 2023 року, 11:59

Цьогоріч прийом документів до 5-х класів триватиме у столиці до 16 червня включно. Про це повідомила директорка Департаменту освіти та науки Олена Фіданян.

«У 2022-2023 навчальному році уроки в закладах загальної середньої освіти Києва триватимуть до 16 червня. Це обумовлено подовженими зимовими канікулами та особливостями освітнього процесу в умовах воєнного стану. Саме тому закладам освіти рекомендовано продовжити прийом документів до 5-х класів ще на півмісяця. Також ми запропонували провести конкурсний відбір до 5-х класів в один день – 22 червня. У разі, якщо на цю дату буде припадати національне мультипредметне тестування, то конкурсний відбір перенесуть на 23 червня. Конкурсні випробування до новостворених 5-х класів можуть проводити за умови, якщо кількість поданих заяв про зарахування перевищує загальну кількість вільних місць у відповідних класах», – підкреслила Олена Фіданян.

Вона нагадала, що керівники закладів загальної середньої освіти мають створити безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу під час проведення конкурсу та при зарахуванні учнів до 5-х класів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]