Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Онлайн-брифінг заступника голови Київської міської територіальної виборчої комісії Миколи Нілова від 3 листопада (+повний текст, відео)

03 листопада 2020 року, 12:26

Онлайн-брифінг заступника голови Київської міської територіальної виборчої комісії Миколи Нілова.

Повний текст розміщений під відео.

Доброго дня!

Київська міська територіальна виборча комісія хоче поінформувати вас про хід встановлення результатів виборів у місті Києві. Хочу зазначити, що станом на сьогодні Київська міська комісія прийняла і врахувала відомості з 7 територіальних виборчих округів. Усього у нас територіальних виборчих округів у нас 13, і вже по семи ми маємо результати по виборам Київського міського голови і виборів депутатів Київської міської ради.

Попередньо хочемо зазначити, що з мерських перегонів лідирує чинний мер, але остаточні результати будуть тоді, коли здадуться всі райони, і всі територіальні виборчі округи будуть опрацьовані членами Київської міської територіальної виборчої комісії.

Хочу зазначити, що документи надійшли від 10 районних територіальних виборчих комісій. І прийняті та враховані від Голосіївської районної виборчої комісії, Дарницької комісії, Дніпровської комісії, Печерської і Подільської комісій та Солом’янської територіальної виборчої комісії.  

Як і було прогнозовано, найпершою документи подала Печерська територіальна виборча комісія. Це найменший район у місті Києві, там найменше виборців. Єдине що: Подільська, Печерська комісії, які першими здалися… Пішли ці протоколи на уточнення. Тобто деякі питання з технічних правок були уточненні, і ці комісії здалися вже без проблем. Хочу відзначити Дарницьку територіальну виборчу комісію та Дніпровську територіальну виборчу комісію, які з першого разу здали повністю  документи без уточнення. І ми чекаємо сьогодні Шевченківську районну виборчу комісію з уточненим протоколом. Маю надію, що ми приймемо ці документи і врахуємо відомості. І у нас лишається 3 районних виборчих комісії – Оболонська, Святошинська і Деснянська територіальні виборчі комісії.

Якщо казати по цифрам, то ми на сьогодні обробили вже 56% результатів виборчих дільниць у місті Києві. Додатково хочу сказати, що з 691 тисячі проголосованих враховано голоси 386 тисяч киян, які проголосували на виборах Київського міського голови та виборах депутатів Київської міської ради.

Дякую вам за увагу!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]