Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оплата проїзду в громадському транспорті: понад 2000 місць, де можна поповнити транспортну карту і купити QR-квиток (+мапа)

15 липня 2021 року, 10:29

Київ став першим містом в Україні, де повністю скасовують паперові талони на проїзд у комунальному громадському транспорті. Відсьогодні остаточно вийшли з обігу талони на проїзд, що можна було придбати у кондукторів. Усі поїздки в муніципальному транспорті тепер цифровізовано в електронні квитки.

Нагадуємо, що у Києві діє понад 2000 місць для поповнення транспортних карт і купівлі QR-квитків для проїзду у громадському транспорті.

Наразі в Києві діють:

198 терміналів самообслуговування на зупинках наземного транспорту та 304 термінали на 52 станціях метрополітену. У терміналах можна купити або поповнити транспортну карту та придбати QR-квитки.

Близько 1800 терміналів Easy Pay. Easy Pay надає можливість поповнити транспортну карту.

Близько 322 Т-кіосків. У Т-кіосках можна придбати транспортну карту.

Каси на 52 станціях метрополітену. У касах можна придбати чи поповнити транспортну карту, а також купити QR-квиток.

Із усіма точками продажу та поповнення можна ознайомитися на міській мапі.

Крім того, із січня 2021 для зручної оплати проїзду міський застосунок «Київ Цифровий» надає сервіс поповнення транспортної карти та купівлі QR-квитків. За номером та пін-кодом транспортну карту можна прив’язати до застосунку, щоб поповнювати її з банківської картки в будь-яку слушну мить.

Оплата проїзду QR-квитками здійснюється у «Київ Цифровий» з екрану смартфона. У застосунку можна також придбати квиток для іншого користувача. Щоб надіслати QR-квиток на електронну пошту або в зручний месенджер, потрібно лише натиснути кнопку «Поділитися квитком».

Нагадуємо, що поповнення транспортної картки на 50 поїздок дає економію в 1,5 грн на кожній поїздці та заощаджує не лише час, але й кошти. Крім того, однією транспортною карткою можна оплатити проїзд за декількох осіб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]