Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Парковий міст через Дніпро 20 липня підсвітять червоним у рамках світової акції на підтримку людей із інвалідністю

20 липня 2018 року, 15:58

Сьогодні, 20 липня, до відзначення 50-річного ювілею БО «Спеціальна Олімпіада» та з метою привернення уваги цивілізованого світу до актуальності і розуміння важливості широкого залучення людей із обмеженими інтелектуальними можливостями до суспільного життя та демонстрації їхньої гідності і рівності прав підсвітять 50 найвідоміших споруд на планеті.

До заходу, зокрема, долучаться: Колізей у Римі, Тріумфальна арка в Парижі, Акрополь в Афінах, Віденська і Сіднейська опери та інші знакові будівлі.

Підтримає акцію і Київ, зокрема, із 20:30 до 22:30 Парковий міст через Дніпро, який з’єднує центральну частину Києва з парковою зоною та пляжами Труханового острова, підсвітять знаковим для БО «Спеціальна Олімпіада» червоним світлом.

Зауважимо, що благодійна організація «Спеціальна Олімпіада», яка зараз є найбільш популярною і масовою у світі міжнародною спортивною організацією людей з інвалідністю, опікується понад 5 млн людей з вадами розумового розвитку у 170 країнах світу.

Акція на підтримку людей із інвалідністю – підсвічення Паркового мосту через Дніпро

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]