Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петро Пантелеєв привітав екологів із професійним святом

05 червня 2018 року, 17:59

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв привітав працівників управління екології та природних ресурсів КМДА, комунального об’єднання «Київзеленбуд» та представників громадських організацій, що працюють у сфері екології, з Усесвітнім днем охорони навколишнього середовища.

«Підвищення рівня екологічної безпеки – це безперечний світовий тренд, який демонструє розвиток міста, його готовність упроваджувати інновації для збереження природних скарбів. Київ має широку проблематику в частині екології: низка заводів та підприємств, діяльність яких за багато років спричинила негативні екологічні наслідки. Тим вагомішою та потрібнішою є робота колективів екологічних служб, «зеленбудівців», працівників, які дбають про стан водоймищ і рекреаційних зон», – сказав Петро Пантелеєв.

Він також подякував представникам громадських організацій, які активно беруть участь у міських проектах, вносять свої пропозиції та зауваження, забезпечують громадський контроль.

Заступник голови КМДА вручив працівникам екологічного напряму відзнаки КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]