Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петро Пантелеєв привітав зі святом першого дзвоника учнів та вчителів двох шкіл Шевченківського району

01 вересня 2016 року, 14:39

Сьогодні заступник голови КМДА Петро Пантелеєв привітав зі святом першого дзвоника учнів та педагогічні колективи столичних навчальних закладів Шевченківського району – спеціалізованої школи № 24 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. О. Білаша та спеціалізованої школи № 82 ім. Т. Г. Шевченка, у якій він є почесним головою опікунської ради.

Заступник голови КМДА подякував учням та педагогам за можливість приєднатися до шкільного свята, побажав енергії на весь навчальний рік, терпіння й гідної оцінки будь-яких старань.

«Цього року у столиці значно збільшилася кількість першокласників, що не може не тішити і спонукає нас, міську владу, ще більш прискіпливо готувати школи й дитсадки до нового навчального року. Дуже важливо, що протягом останніх місяців ми більш ніж у 200 навчальних закладах провели заходи з енергозбереження – замінили вікна, відремонтували теплопункти, забезпечили контроль погодного регулювання, після чого комфорт у приміщеннях зріс у рази, а витрати шкіл на опалення зменшаться вже з цього року», – зазначив заступник голови КМДА у розмові з вчителями та батьками.

Він також зауважив, що після старту навчального року міська влада посилює інформаційну роботу у напрямку безпеки на дорогах. «Ми закликаємо водіїв бути особливо уважними та обережними на дорогах міста, адже зараз на вулицях столиці значно більше дітей, що долають шлях до школи чи повертаються з навчання», – підсумував він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]