Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петро Пантелеєв провів засідання координаційної ради ОСББ та ЖБК: обговорили тематику обслуговування систем газопостачання, передачі в користування земельних ділянок та зміни до регламенту

28 березня 2023 року, 19:13

Сьогодні відбулось засідання координаційної ради КМДА з питань сприяння створенню об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) під головуванням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

Відповідно до запропонованого порядку денного, розглянути питання змін до положення про координаційну раду та персонального складу. Пропозиції будинкових громад опрацюють окремо і винесуть рішення в рамках чинних механізмів та з урахуванням дії воєнного стану.

Представники ОСББ та ЖБК звернулись до міста з проханням провести нараду з профільним урядовим відомством стосовно необхідності затвердження порядку технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирному будинку. Обговорили отримання реєстрів із зазначенням площ приміщень та часток співвласників.

Окреме питання порядку денного – передача у постійне користування ОСББ земельних ділянок.

«Засідання координаційної ради – це можливість обговорити актуальні питання, які представники будинків не можуть вирішити в поточному порядку. Це міжсекторальна платформа, що зрушує з місця досить складні питання, в тому числі, що стосуються правових прогалин. Ми проведемо окрему роботу за кожним із цих напрямів спільно з правліннями будинків в інтересах мешканців», – зазначив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]