Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час морозів фахівці київської міської ветлікарні разом із БФ «Постраждалі діти війни» продовжать годувати безпритульних тварин

15 лютого 2021 року, 16:06

Комунальне підприємство «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» разом із благодійним фондом «Постраждалі діти війни» продовжили акцію «Нагодуй безпритульну тварину». Протягом тижня вони доставлять корм для тварин, які не мають господарів, у різні куточки столиці. Про це повідомила в.о. директора КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

«Перший етап акції допоміг вижити багатьом тваринам. Адже за низької температури котам та собакам доволі складно знаходити собі їжу. Оскільки цього тижня очікується похолодання, ми відновлюємо акцію та продовжимо підгодовувати братів наших менших. Минулого разу таким чином вдалося відвідали близько десятка локацій та нагодувати понад 400 тварин», – повідомила Наталя Мазур.

Долучитись до акції «Нагодуй безпритульну тварину» може кожен охочий, наприклад, нагодувавши тварину самостійно. Як це краще зробити в зимовий період – на  сторінці комунального підприємства у Facebook.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]