Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час підготовки до опалювального сезону ми зосередимо зусилля на найбільш аварійних тепломережах, що можуть стати причиною аварій – Петро Пантелеєв

02 квітня 2018 року, 14:23

З початку опалювального сезону «Київтеплоенерго» усунуло майже 400 пошкоджень, зараз кілька – в роботі. Одразу після завершення поточного опалювального сезону місто приступить до підготовки наступного: головним завданням є заміна найбільш аварійних ділянок мереж, що можуть стати причиною аварій та перебоїв теплопостачання. Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству «Українські новини» повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зазначив, що враховуючи складний процес переходу теплоенергетичного комплексу від ПАТ «Київенерго» в управління міста, основний акцент буде зроблений на підготовці до опалювального сезону.

«З огляду на зростаючий рівень аварійності, ми зосередимося на локальних ремонтах найбільш зношених мереж та забезпечимо стабільне планове входження в зимовий період. Йдеться про окремі ділянки в Оболонському районі, на Подолі і в частині Шевченківського району», – повідомив заступник голови КМДА.

За його словами, одним з основних завдань залишається модернізація теплосистем столиці і, як результат, зменшення тепловтрат.

Петро Пантелеєв також підкреслив, що з початку поточного опалювального сезону  Комунальне підприємство «Київтеплоенерго», яке після завершення угоди з ПАТ «Київенерго» покликане взяти на себе функцію теплопостачання в місті, встигло усунути майже 400 пошкоджень на тепломережах та замінити 3 км тепломереж на нові.

«Фінансовий план «Київтеплоенерго» вже розроблений і скоригований на підставі вже ухвалених Київрадою рішень, в тому числі, з огляду на збільшення статутного капіталу. Для нас складність у тому, що ми входимо в нову для підприємства сферу діяльності», – сказав Петро Пантелеєв.

Посадовець зауважив, подальший бізнес-план буде вибудовуватися за фактичними показниками роботи «Київтеплоенерго».

«Хочу також зазначити, що на останньому засіданні комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу представлена ​​стратегія розвитку міського теплоенергетичного комплексу на 10 років», – підкреслив Петро Пантелеєв.

Більш детально про процес завершення угоди з ПАТ «Київенерго» читайте за посиланням

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]