Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час поминальних днів організують додатковий випуск рухомого складу на маршрути, які проходять поблизу міських кладовищ

19 квітня 2023 року, 15:51

Для перевезення пасажирів під час поминальних днів Департамент транспортної інфраструктури організує додатковий випуск рухомого складу на маршрути, які проходять поблизу міських кладовищ.

Зокрема, для перевезення пасажирів до Північного кладовища 23 квітня буде організовано роботу додаткового автобусного маршруту № 258 «Станція метрополітену «Лісова» – Північне кладовище», на який планується залучити 60 автобусів КП «Київпастранс».

Крім того, для перевезення до Південного кладовища 23 квітня працюватиме додатковий автобусний маршрут № 740 «Одеська площа – Південне кладовище», на який планується залучити 20 автобусів КП «Київпастранс».

Також до Лісового кладовища будуть рухатись додаткові автобусні маршрути:  № 121  – «Станція метро «Почайна» – Лісове кладовище», № 122  – «Станція метро «Оболонь» – Лісове кладовище», № 124 – «Станція метро «Чернігівська» – Лісове кладовище», № 125 – «Універсам «Позняки» – Лісове кладовище», на які планується залучити 26 автобусів КП «Київпастранс».

Загалом під час поминальних днів на маршрутах, які проходять поблизу міських кладовищ, працюватимуть 235 автобусів, 140 тролейбусів і 100 трамваїв КП «Київпастранс».

Нагадаємо, що міська влада закликає мешканців за можливості утриматися від відвідування місць поховань в умовах воєнного стану. Візит краще перенести на безпечніший час, аби не створювати скупчення людей на територіях кладовищ і не наражати на небезпеку себе та близьких.

У випадку, якщо мешканці вирішать все ж таки відвідати місця поховань, просимо дотримуватися заходів безпеки, що є необхідними в умовах воєнного стану.

Зазначимо також, що проведення поминальних днів на місцях поховань у 2023 році здійснюється згідно з графіком.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]