Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час реконструкції вулиці на Нивках планують врахувати напрацювання школи містопланувальників

03 серпня 2018 року, 10:52

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян запропонував урахувати напрацювання літньої школи містопланувальників («еволюційний» варіант) «Дизайн вулиць для якісного міського середовища та мобільності» при підготовці проекту реконструкції вул. Щербаківського на Нивках.

Проекти отримали позитивний відгук у заступника голови КМДА.

На зустрічі представників КМДА та співорганізаторів школи, яка відбулась відповідно до меморандуму про співпрацю та взаємодію, домовилися про передачу напрацювань замовнику реконструкції вулиці.

Нагадаємо, у Програмі економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 рік передбачено на реконструкцію вул. Щербаківського, очікувана вартість виконання робіт 240 млн гривень.

Довідково.

Літня школа «Дизайн вулиць для якісного міського середовища та мобільності» тривала у Києві та зібрала понад 20 учасників із різних міст України, що пройшли конкурсний відбір.

Учасники школи запропонували рішення та рекомендації для міських вулиць через розробку альтернативних сценаріїв розвитку вул. Щербаківського на Нивках у Києві.

Формат роботи літньої школи побудований на основі міждисциплінарної взаємодії між представниками різних професій, дотичних до сфери міського розвитку: професіонали зі сфер цивільної інженерії, містобудування, архітектури та міського дизайну, представники інститутів міст, неурядових організацій, співробітники муніципалітетів, що працюють із питаннями мобільності та міського розвитку.

Літня школа проходила за підтримки Київської міської державної адміністрації, Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) і Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», виконавцем якого є німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» і Посольства Нідерландів в Україні. Співорганізаторами школи є Асоціація велосипедистів Києва і CANactions School for Urban Studies.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]