Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час травневих свят невідкладна медична допомога надаватиметься громадянам незалежно від їх місця проживання та реєстрації

28 квітня 2017 року, 16:59

Під час святкування Міжнародного дня солідарності трудящих, Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні закладами охорони здоров’я невідкладна медична допомога надаватиметься всім громадянам, незалежно від місця їх проживання та реєстрації. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я КМДА.

Робота закладів охорони здоров’я, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, організують наступним чином:

29 квітня 2017 року, субота – вихідний день;

30 квітня 2017 року, неділя – вихідний день;

1 травня 2017 року, понеділок – вихідний, святковий день;

2 травня 2017 року, вівторок – вихідний, святковий день;

6 травня 2017 року, субота – вихідний день;

7 травня 2017 року, неділя – вихідний день;

8 травня 2017 року, понеділок – вихідний день;

9 травня 2017 року, вівторок – вихідний, святковий день;

13 травня 2017 року, субота – робочий день за графіком понеділка 8 травня 2017 року (передсвятковий день, відповідно до статті 53 КЗпП України, скорочений на одну годину напередодні святкових, неробочих днів).

Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень на 2017 рік.

Також буде забезпечено чергування лікарсько-сестринських бригад і роботу медичних пунктів під час проведення загальнодержавних, міських, районних заходів, відповідно до планів районних у місті Києві державних адміністрацій.

У Департаменті охорони здоров’я нагадують про цілодобову роботу консультативно-інформаційної служби «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів Києва) та закликають при погіршенні самопочуття не займатися самолікуванням, а звертатися до фахівців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]