Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підопічні Київського міського центру реабілітації дітей із інвалідністю за минулий рік отримали майже 13 тисяч продуктових наборів

02 лютого 2023 року, 15:40

Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю у співпраці з фондом Food for Ukraine надає продуктові набори дітям із інвалідністю, які проходять реабілітацію в Центрі та фактично перебувають у Києві. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Ця програма працює з червня минулого року. За цей час Центр видав 12 840 продуктових наборів. Їх отримали 7 240 родин, у яких виховують дітей із інвалідністю. Проєкт триває й надалі, і з початку року фонд передав 800 наборів, із яких 723 – вже у підопічних Центру. Ці набори можуть отримати не тільки кияни, а й діти з інвалідністю з числа вимушених переселенців, які зареєстровані та фактично перебувають у Києві», – зазначила Марина Хонда.

Для отримання набору необхідно зробити наступні кроки:

Крок 1. Заповнити форму за посиланням (якщо ви вже заповнювали анкету, другий раз заповнювати не потрібно): http://surl.li/eresn;

Крок 2. Підготувати й мати при собі документи для отримання допомоги, а саме:

  • паспорт особи, яка є офіційним представником дитини;
  • свідоцтво про народження дитини;
  • документ, який підтверджує інвалідність;
  • довідка про тимчасове переміщення, видана у місті Києві (для тимчасово переміщених осіб).

Без наявності перерахованих вище документів видача продуктового набору не можлива. Якщо раніше вже приносили документи, потрібен лише паспорт особи, яка є офіційним представником дитини і яка отримуватиме набір.

Крок 3. Приїхати у Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю та отримати продуктовий набір (Центр не має можливості здійснювати адресну доставку).

Крок 4. Надіслати фотозвіт дитини з набором у месенджер Facebook Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Центр працює з 09:00 до 17:00 з понеділка до п’ятниці за адресою: вул. Олени Теліги, 37-Г.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]