Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підприємства КК «Київавтодор» завершують підготовку до зимового періоду

19 вересня 2018 року, 18:08

Столичні дорожники завершують підготовку до зимового періоду. Наразі на завершальному етапі такі роботи, як ремонт спецтехніки та механізмів, закупівля посипальних матеріалів. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян з посиланням на дані комунальної корпорації «Київавтодор».

Загалом для обробки та прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу буде підготовлено 370 одиниць спеціальної техніки.

Крім того, на випадок інтенсивних снігопадів усі шляхово-експлуатаційні підприємства укладають договори на залучення техніки сторонніх організацій.

Також, як зазначають у корпорації, на випадок різкого погіршення погодних умов вже з 15 жовтня частина снігоприбиральної техніки шляхово-експлуатаційних підприємств КК «Київавтодор» перейде на цілодобове чергування.

«Щороку у цю пору ми активно готуємося до зимового періоду та можливих ускладнень погодних умов. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб і водіям, і пішоходам було безпечно та комфортно пересуватися містом», – підкреслив Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]