Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підприємці, столичні активісти та журналісти домовились про спільну реалізацію соціальних проектів Києва

27 жовтня 2016 року, 10:01

Які соціальні проекти столиці потребують сьогодні найбільшої фінансової підтримки, чому їх варто взагалі підтримувати та як ефективно налагоджувати мас-медійний зв᾽язок із громадськістю – ці та інші актуальні теми обговорювались під час круглого столу в Київській міській державній адміністрації, в якому взяли участь підприємці, представники громадських організацій і журналісти. Конструктивний діалог між ними організував соціальний проект Capital English, відомий проведенням безкоштовних курсів англійської мови, що діють за ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка.

Під час обговорення було презентовано кілька соціальних проектів. Представники бізнесу розказали про корпоративну відповідальність, про проблеми комунікації у налагодженні мас-медійного зв᾽язку із киянами: журналісти часто фокусуються на негативних явищах, лишаючи поза увагою чимало дійсно успішних проектів. А представники фондів, своєю чергою, наголосили на важливості їхньої прозорості та звітності для подальшої реалізації.

Учасники круглого столу домовились про подальшу координацію спільних зусиль.

Нагадаємо, що в рамках ініціатив Capital English було також проведено два семестри з вивчення англійської мови для охочих киян, спецкурс для прикордонників і спецкурс для поліції. Наразі шукають можливості для запуску третього семестру безкоштовного навчання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]