Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підприємців просять повідомляти про можливі порушення під час торгів із розміщення пересувної торгівлі

17 червня 2016 року, 18:23

Міська влада має намір зібрати відомості про можливі порушення під час торгів із продажу місць для розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі. Про це повідомляють у КП «Міський магазин». За словами представників підприємства, загалом торги пройшли вдало, однак є декілька моментів, які потребують додаткового розгляду.

Так, у КП нагадують, що біржа обиралася з пропонованих представниками «Асоціації мобільних кав’ярень» за принципом умов – оптимальних для підприємців та наступного адміністрування. На нинішніх торгах за проханням підприємців також була скасована автоматична ставка.

«Більшість об’єктів були реалізовані без порушень, однак із певною часткою маємо проблеми, – кажуть представники КП, що слідкували за перебігом торгів. – Так, під час торгів за певні об’єкти підприємці не могли підвищити ставку, вона, наче зупинилася на певному рівні. Були це технічні проблеми, чи якісь інші причини – маємо розібратися. Адже торги мають відбуватися прозоро і відкрито, і, як і було обіцяно, кожен підприємець, який брав участь у торгах, має бути у рівних правах».

Представники КП «Міський магазин» просять підприємців, які брали участь у торгах та стикнулися із технічними або іншими проблемами, направити інформацію (фото, відеофіксацію) про них будь-яким зручним способом – за телефоном 235 03 29, електронною поштою [email protected] чи фактичною адресою: вул. В. Васильківська, 6, приміщення книжкового магазину.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]