Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підвищені переходи, антикишені, дорожні шикани – у Коломийському провулку підвищили безпеку руху

14 жовтня 2022 року, 12:19

Столичні дорожники виконали ремонті роботи в Коломийському провулку в Голосіївському районі. Акцент зробили на оновленні тротуарів і підвищенні безпеки руху. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Так, у провулку оновлено 1 765 кв. м покриття пішохідних доріжок. Водночас на 723 кв. м відремонтовано покриття проїжджої частини.

Аби пішоходам було безпечніше переходити дороги, влаштували 4 антикишені на пішохідних переходах, які звужують проїжджу частину. Також у провулку з’явилось 2 підвищених переходи, поєднаних із антикишенями.

На виїзді з однієї із прибудинкової території облаштували дорожню шикану, а на перехрестях встановили антипаркувальні стовпці.

Орім цього, у Коломийському провулку організували спільний автомобільно-велосипедний рух.

Наразі там закінчують нанесення дорожньої розмітки.

Як зазначає КК «Київавтодор», влаштування антикишень, підвищених переходів, дорожніх шикан – поширена практика і в інших країнах Європи. Це зменшує аварійність й підвищує безпеку для всіх учасників дорожнього руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]