Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Піротехніки КАРС четвертий день обстежують на наявність вибухонебезпечних предметів дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади Пущі-Водиці (+фото)

04 липня 2022 року, 17:12

Підрозділ піротехнічних робіт КАРС «Київська служба порятунку» четвертий день поспіль проводить роботи з обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Пущі-Водиці, що в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

29 червня піротехніки «Київської служби порятунку» приступили до щоденних восьмигодинних обстежень. Зокрема, станом на 4 липня обстежили території двох дошкільних та трьох загальноосвітніх навчальних закладів загальною площею 9,5 га. До робіт залучено 5 рятувальників КАРС «Київська служба порятунку».

Нагадаємо, що в період із 24 травня до 28 червня піротехніки комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» відпрацювали 26 виїздів на територію Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України, що в Печерському районі столиці, та обстежили майже 65 га площі. Під час обстеження території було виявлено 10 снарядів та гранату дистанційної дії (Ф-1) часів Другої світової війни.

Загалом у період із 27 червня до 3 липня 2022 року для попередження надзвичайних ситуацій (НС) та ліквідації їх наслідків оперативні підрозділи КАРС «Київська служба порятунку» здійснили 46 виїздів, із яких:

  • 25 виїздів на НС соціального характеру (нещасні випадки з людьми, деблокування постраждалих);
  • 8 виїздів для профілактики НС (обстеження об’єктів та територій на наявність вибухонебезпечних предметів або шкідливих речовин);
  • 7 виїздів на НС природного характеру (через метеорологічні явища);
  • 6 виїздів на НС техногенного походження (внаслідок аварій та катастроф, наявності шкідливих речовин у навколишньому середовищі, раптового руйнування будівель та споруд).

У період із 27 червня до 3 липня врятовано 3 громадян.

Піротехніки обстежують на наявність вибухонебезпечних предметів навчальні заклади Пущі-Водиці (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]