Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Піротехніки КАРС обстежили на наявність вибухонебезпечних предметів території 5 дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів у Пущі-Водиці загальною площею 12,8 га (+фото)

12 серпня 2022 року, 10:41

Підрозділ піротехнічних робіт КАРС «Київська служба порятунку» проводить роботи з обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Пущі-Водиці. Зокрема, у період із 29 червня до 12 серпня піротехніки відпрацювали 18 виїздів на територію Пущі-Водиці, де раніше велися бойові дії. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.  

За півтора місяця рятувальники обстежили території 2 дошкільних та 3 загальноосвітніх навчальних закладів загальною площею 12,8 га. До робіт залучено 5 піротехніків КАРС «Київська служба порятунку». Працюють по вісім годин на день. Роботи з обстеження тривають.  

Нагадаємо, що в період із 11 квітня до 19 травня піротехніки комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» у співпраці з Мобільним рятувальним центром швидкого реагування ДСНС здійснили 29 виїздів на територію Пущі-Водиці, де раніше велися бойові дії, та виявили понад 20 вибухонебезпечних предметів.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення в Україну піротехніки «Київської служби порятунку» здійснили 90 виїздів на обстеження територій на наявність вибухонебезпечних предметів.

Обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів закладів освіти в Пущі-Водиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]