Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Погрози держслужбовцям зафіксовані на відео обшуку в Департаменті освіти та науки

19 серпня 2021 року, 13:26

Під час обшуків в Департаменті освіти та науки представник правоохоронних органів погрожував державним службовцям, зокрема директорці департаменту Олені Фіданян, що було зафіксовано на відеокамеру. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Таке поводження представників правоохоронних органів нівелює їх завдання захищати закон. Представники Департаменту готові до співпраці та надають усі необхідні документи в рамках слідства, водночас вони мають право на гідне ставлення до себе. Я звертаюсь до нового очільника Міністерства внутрішніх справ Дениса Монастирського взяти на особистий контроль даний факт та провести службове розслідування щодо ганебної поведінки правоохоронця», – заявив Валентин Мондриївський.

У Департаменті освіти та науки для об’єктивного розслідування готові передати відео правоохоронцям та дати свідчення щодо вищезгаданого інциденту. Крім того, у КМДА наголосили, що будуть і надалі сприяти слідству, водночас повідомлятимуть про порушення закону з боку правоохоронців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]