Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 127 млн грн спрямують на літній відпочинок та оздоровлення 11 300 дітей пільгових категорій

17 травня 2019 року, 9:17

У 2019 році на літній відпочинок та оздоровлення 11 300 дітей пільгових категорій спрямують 127,2 млн грн. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА повідомив директор Департаменту молоді та спорту Вадим Гутцайт.

«Зокрема, для забезпечення заходів Міської цільової програми оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва на 2019-2021 роки передбачено 87 млн грн, що на 12,7% більше, ніж у попередньому році. Для забезпечення заходів із оздоровлення у межах міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам на 2019-2021 роки» передбачено 39,2 млн грн. Для функціонування мережі таборів відпочинку з денним перебуванням дітей на базі комунальних закладів освіти міською комплексною цільовою програмою «Освіта Києва. 2019-2023 роки» передбачено 1 млн грн», – розповів Вадим Гутцайт.

Вадим Гутцайт зазначив, що оздоровлення та відпочинок дітей планується у таборах відпочинку з денним перебуванням дітей закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку мережі міста Києва і регіонів України, а саме: Київської, Одеської, Запорізької, Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Миколаївської областей; профільних, наметових, туристичних таборів тощо.

Він також додав, що у мережі міста Києва у 2019 році налічується 10 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

«9 із 10 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку ведуть активну підготовку до початку літньої оздоровчої кампанії, а дитячий заклад санаторного типу «Жовтень» у сезоні 2019 року відкриватися не планує у зв’язку із проведенням ремонтних робіт», – пояснив директор Департаменту молоді та спорту.

Нагадаємо, що 8 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку розташовані у позаміській зоні міста Києва («МДЦ «Артек» (працює цілорічно), ДОЗ «Хвиля», ДОТ «Сокіл», ДОК «Антей», ОТ «Лідер», ДОТ «Лісовий», ДПЗОВ «Пуща-Водиця», ДЗСТ «Жовтень»); 2 заклади комунальної власності територіальної громади міста Києва розташовані поза межами столиці (ПДЗОВ «Зміна» у Київській області, КП «ДОТ «Зачарована долина» у Закарпатській області).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]