Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 32 тисячі порушень благоустрою виявили у столиці за минулий рік

13 січня 2021 року, 12:32

Протягом 2020 року в Києві інспектори благоустрою зафіксували понад 32 тисячі порушень у сфері благоустрою. Про це повідомив в.о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Ми, кияни, хочемо бачити столицю чистою та комфортною для життя, і надзвичайно вагоме значення має благоустрій міста. Саме тому щодня півсотні наших інспекторів перевіряють вулиці Києва, аби не допускати порушень. Лише у 2020 році інспектори комунального підприємства «Київблагоустрій» внесли понад 32,5 тисячі приписів щодо порушників», – зазначив в.о. директора Департаменту міського благоустрою.

За словами Тимура Ткаченка, на фізичних та юридичних осіб, які вчасно не виконали вказані у приписі вимоги, складали протоколи за адміністративне правопорушення. За даними КП «Київблагоустрій», за минулий рік інспектори склали понад 3227 протоколів за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стаття передбачає штрафні санкції від 340 до 1700 грн.

Найчастіше у 2020 році порушення фіксували в таких сферах: нововстановлені тимчасові споруди, неприбране сміття, порушення при розриттях тощо. Фахівці комунального підприємства продовжують роботу і цього року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]