Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 860 працівників комунальних підприємств дорожньо-транспортного господарства пішли захищати Україну до лав ЗСУ та Тероборони

19 травня 2022 року, 11:06

Понад 860 комунальників Києва стали зі зброєю в руках на захист України від російського вторгнення. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Щодня на вулиці міста виїжджає громадський наземний транспорт, працює метро, дорожники прибирають та ремонтують дороги. Та є й ті працівники дорожньо-транспортного господарства міста, які зараз захищають нашу країну від загарбника. Загалом сьогодні до лав Збройних сил України та підрозділів Територіальної оборони прийняли рішення піти понад 860 працівників комунальних підприємств дорожньо-транспортного господарства. Це працівники КП «Київпастранс», КП «Київський метрополітен», КК «Київавтодор», КП «Київміськсвітло», районних ШЕУ та інших підприємств. І ми дякуємо за цей сміливий крок, за рішення захищати Батьківщину безпосередньо в ЗСУ!» – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, більше тисячі працівників підприємств житлово-комунального господарства Києва пішли до лав Збройних сил України та Територіальної оборони.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]