Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад тисяча гостей відвідала День відкритих дверей у тимчасовому притулку для тварин на ВДНГ: прилаштовано 11 тварин (+фото)

18 липня 2022 року, 13:11

У тимчасовому притулку для тварин на території виставкового центру ВДНГ відбувся День відкритих дверей, до якого долучилось більше тисячі киян і гостей міста. В результаті прилаштовано 7 собак та 4 котів.

Захід організований і проведений фахівцями комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спільно з меценатами та волонтерами.

Як зазначає в.о. директорки клініки Наталя Мазур, День відкритих дверей покликаний ознайомити гостей заходу з тваринами в тимчасовому притулку, а головною метою було прилаштування тварин.

«Це можливість для кожного відвідувача погуляти з собаками на території притулку, побачити їхню поведінку, адже в усіх різні характери і темпераменти. Окрім цього, багато тварин, що нині перебувають на ВДНГ, – евакуйовані із зон обстрілів, бомбардувань тощо. І тут важливо знайти підхід, щоб не травмувати їх ще більше. Але, безумовно, наша головна мета, аби якомога більше відвідувачів прийняли рішення всиновити собаку чи кішку з притулку», – сказала Наталя Мазур.

Також під час Дня відкритих дверей відбувся благодійний ярмарок, проведений спільно із зоомагазином PetStar та КТЗТ «Щасливий берег», а також вікторина з призами, серед яких розігрувались безоплатні сертифікати на стерилізацію. Фахівці притулку розповіли де і як можна зареєструвати улюбленця в Реєстрі домашніх тварин та які переваги надає така реєстрація. Для відвідувачів із дітьми під час Дня відкритих дверей працювала дитяча зона.

Нагадаємо, що тимчасовий притулок для тварин працює з кінця березня. За цей час вдалося прилаштувати близько 150 тварин.

Притулок  має свою сторінку у Facebook, де є інформація про тварин із їхніми фото, всі небайдужі можуть поширити інформацію про собак і котів, які потребують родини, або самі подумати про можливість взяти під опіку когось із них. Потрапити до притулку можна за попереднім записом: (093-540-12-18) з 10:00 до 17:00.

День відкритих дверей у тимчасовому притулку для тварин (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]