Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Попри спротив на Троєщині демонтували тимчасові споруди загальною площею понад 100 кв. м (+фото)

24 березня 2021 року, 13:03

У столиці продовжується боротьба із тимчасовими спорудами, встановленими без дозвільної документації. Цього разу масштабний демонтаж проводився на проспекті Маяковського, 15-17 (у Деснянському районі). Про це поінформував директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Працюємо від самого ранку. На жаль, під час демонтажу майже щодня зіштовхуємося зі спротивом невідомих осіб. За сьогодні маємо пошкодження двох машин спецтехніки, що використовуються для транспортування об’єктів на штрафмайданчик. Пробито шість коліс, пошкоджено бампер, лобове скло та фари. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Попри опір, понад 100 квадратних метрів території вже звільнено від незаконних тимчасових споруд. Велика подяка всім службам, що допомагають виконувати нам свою роботу», – прокоментував Тимур Ткаченко.

Також він зазначив, що правопорядок на локації забезпечують півсотні правоохоронців. Демонтажні бригади КП «Київблагоустрій» працюють за дорученням Департаменту міського благоустрою.

Нагадаємо, цього місяця в Деснянському районі демонтували стихійний ринок на вулиці Електротехнічній та незаконні тимчасові споруди на проспекті Маяковського, 75/2.

Демонтаж на проспекті Маяковського, 15-17

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]