Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Посилений полив доріг у спеку триває цілодобово: у дві зміни працюють 59 поливомийних машин (+фото)

16 липня 2021 року, 11:47

Підприємства КК «Київавтодор» продовжують посилений полив доріг у цілодобовому режимі. У дві зміни на дорогах Києва працюють 59 поливомийних машин. Лише за минулу добу використано більше 2 тис. куб. м. води. Про це інформує КК «Київавтодор».

Особлива увага приділена магістралям із інтенсивним трафіком, мостам, вулицям, якими курсує громадський транспорт. Інтенсивний полив дорожньої мережі запобігає передчасній деформації асфальтобетонного покриття, особливо на дорогах з інтенсивним рухом автотранспорту, а також позитивно впливає на екологічну ситуацію в місті, суттєво зменшуючи випари шкідливих речовин від гарячого асфальтобетону в повітря.

За прогнозом Українського гідрометцентру, на вихідних температура повітря у Києві сягатиме +33. Враховуючи такий прогноз, дорожники продовжуватимуть полив дорожньої мережі у посиленому режимі.

Полив столичних доріг у спеку (16 липня)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]