Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Посол Канади Лариса Ґаладза першою з іноземних послів прочитала лекцію для слухачок Київської академії жіночого лідерства

16 вересня 2022 року, 16:11

Надзвичайний та Повноважний посол Канади Лариса Ґаладза першою з іноземних послів прочитала гостьову лекцію для слухачок Київської академії жіночого лідерства. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

Розмова стосувалася ставлення західних країн до війни, що розв’язала росія. Також говорили і про подібність та відмінність гендерних політик України та Канади.

Заступниця голови КМДА подякувала Ларисі Ґаладзі за участь та висловила очікування, що пані посол ще раз прийме запрошення до участі в Академії. Також вона зазначила, що Академія буде і надалі залучати послів іноземних держав до навчання слухачок, оскільки це важливий досвід для жінок, які хочуть бути лідерками.

У 2022 році ініціатива «Київська Академія жіночого лідерства» реалізується в рамках проєкту UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Канади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]