Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Посол Німеччини Анка Фельдгузен прочитала гостьову лекцію для слухачок Київської Академії жіночого лідерства

28 жовтня 2022 року, 16:40

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен прочитала гостьову лекцію для слухачок Київської Академії жіночого лідерства. Вона стала другою із жінок послів, яка долучилася до Академії. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Дуже приємно, що до нашої Академії долучаються представниці іноземних держав та діляться зі слухачками абсолютно новим досвідом. А сам проект продовжує розвиватися. Дякую пані Анці за цікаву лекцію щодо роботи жінок у дипломатичному корпусі», – зазначила Марина Хонда.

Заступниця голови КМДА також зауважила, що цього року Академія запускає новий напрям розвитку проєкту – Інститут менторства, і вручила перші сертифікати менторів.

Довідково.

Київська Академія жіночого лідерства –  це проєкт неформальної освіти, заснований у 2020-му році спільнотою фахових викладачів, науковців, кар’єрних тренерів, публічних службовців із метою розширення повноважень жінок та лідерства у політичній, економічній, соціальній сферах, процесах розбудови миру та безпеки.

 Академія пропонує сертифікатні програми, тренінги, майстер-класи для розвитку управлінського потенціалу, лідерських компетенцій жінок міста Києва для  успішного просування в обраній кар’єрі та збільшення їх впливу на політики:

  • інновації лідерства;
  • основи стратегічного та критичного мислення;
  • медіація та управління конфліктами;
  • кризові комунікації;
  • побудова команд, партнерства, нових соціальних зав’язків;
  • досягнення гендерної рівності для створення більш справедливого та інклюзивного суспільства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]