Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс прочитала гостьову лекцію для слухачок Київської академії жіночого лідерства

09 грудня 2022 року, 16:36

Надзвичайний та Повноважний посол Великої Британії Мелінда Сіммонс провела лекцію для слухачок Київської академії жіночого лідерства. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Гостьові лекції від наших іноземних партнерів вже стали гарною традицією. Наші слухачки мають унікальну можливість отримати досвід побудови кар’єри від жінок, які досягли високих щаблів та представляють свої країни на міжнародній арені. А з посольством Великої Британії ми спільно реалізовуємо в місті низку проектів. Я вдячна Мелінді Сіммонс за час та можливість виступити в нашій Академії», – зазначила Марина Хонда.

Вона також зазначила, що Мелінда Сіммонс стала вже третім іноземним послом, яка взяла участь у Київській академії жіночого лідерства. Раніше гостьові лекції читали посол Канади Лариса Галадза та посол Німеччини Анка Фельдгузен. Також гостьову лекцію читала керівниця проекту ООН жінки Нургуль Асилбекова.

Довідково.

Київська Академія жіночого лідерства – це проєкт неформальної освіти, заснований у 2020-му році спільнотою фахових викладачів, науковців, кар’єрних тренерів, публічних службовців із метою розширення повноважень жінок та лідерства у політичній, економічній, соціальній сферах, процесах розбудови миру та безпеки.

Академія пропонує сертифікатні програми, тренінги, майстер-класи для розвитку управлінського потенціалу, лідерських компетенцій жінок міста Києва для успішного просування в обраній кар’єрі та збільшення їх впливу на політику:

  • інновації лідерства;
  • основи стратегічного та критичного мислення;
  • медіація та управління конфліктами;
  • кризові комунікації;
  • побудова команд, партнерства, нових соціальних зав’язків;
  • досягнення гендерної рівності для створення більш справедливого та інклюзивного суспільства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]