Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Постійна комісія Київради з питань власності підтримала створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 179

16 січня 2018 року

Постійна комісія Київради з питань власності підтримала створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 179 

Постійна комісія Київської міської ради з питань власності сьогодні на засіданні підтримала проект рішення Київради «Про утворення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 179 Святошинського району міста Києва». 

Установа знаходиться за адресою: вулиця Якуба Коласа, будинок 19-А. Передбачається, що об’єкт буде віднесено до сфери управління Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Згідно з офіційною інформацією, сьогодні в приміщення уже ведуться ремонті роботи.

Проектна потужність закладу розрахована на 12 груп, 230 дітей. Видатки на утримання комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 179 здійснюються за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста Києва для головного розпорядника Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації по галузі «Освіта» на відповідний рік. 

Згідно з документом, фінансове забезпечення по заробітній платі педагогічним та іншим працівника планується на суму  5063,5 тисяч гривень; видатки на харчування повинні становити 379,6 тисяч гривень; на комунальні послуги – 821,0 тисяч гривень; інші видатки – 1384,2 тисяч гривень.

Прийняття рішення надасть можливість забезпечити соціально-економічну потребу мешканців Святошинського району міста Києва в дошкільній освіті, розширення мережі закладів дошкільної освіти, йдеться у пояснювальній записці. 

Основне голосування за даний проект рішення має відбутися на одному із засідань Київради. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]