Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ПрАТ «Трест «Київміськбуд-2» закликає мешканців гуртожитка на вулиці Польовій, 19/8 переселитися з аварійної будівлі у кімнати на вулиці Туполєва

17 листопада 2018 року, 17:47

Підприємство «Трест «Київміськбуд-2» закликає мешканців гуртожитка на вулиці Польовій, 19/8 скористатися пропозицією та переселитися з аварійної будівлі гуртожитка у кімнати на вулиці Туполєва. Про це сьогодні йшлося під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Солом'янському районі.

Міська влада занепокоєна ситуацією, що склалася навколо гуртожитка на вул. Польовій, 19/8. Місто здійснює координацію процесу заради уникнення будь-яких надзвичайних ситуацій, що можуть загрожувати безпеці та здоров'ю мешканців зазначеного гуртожитка.

Гуртожиток на вулиці Польовій, 19/8 збудований у 1953 році та знаходиться у приватній власності ПрАТ «Трест Київміськбуд-2». Місто не є балансоутримувачем або власником гуртожитку. У відповіді, що офіційно надійшла на запит Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації щодо ситуації з гуртожитком, ПрАТ «Трест «Київміськбуд-2» повідомили наступне.

У результаті проведеної експертизи підприємство «Трест «Київміськбуд-2» прийняло рішення про проведення реконструкції та повідомило про необхідність вивільнення займаних кімнат. Підприємство підготувало альтернативне житло в інших гуртожитках «Трест Київміськбуд-2».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]