Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Правоохоронні органи проводять слідчі дії на полігоні будівельних та великогабаритних відходів № 6

28 липня 2021 року, 14:34

Слідчі дії Служби безпеки України стосовно ПрАТ «Київспецтранс» сьогодні розпочались на полігоні будівельних та великогабаритних відходів № 6, розташованому на вул. Пирогівський шлях, 94-96. Згідно з ухвалою суду тут відбираються зразки ґрунтів, повітря, води. Про це повідомляє ПрАТ «Київспецтранс».

Учора близько 30 співробітників Служби безпеки України прибули на полігон твердих побутових відходів № 5 для виконання слідчих дій, тимчасово зупинивши роботу об’єкту. На сьогодні на полігоні № 5 вдалося відновити роботу, щоб не створювати погіршення санітарно-екологічної ситуації в місті.

У ПрАТ «Київспецтранс» наголошують, що сприяють проведенню слідчих дій, які не порушують встановленого режиму роботи підрозділів компанії.

Стосовно предмету слідчих дій, ПрАТ «Київспецтранс» заявляє, що на полігонах № 5 та № 6 впроваджена та діє система моніторингу стану навколишнього природного середовища. На полігоні № 5 щороку здійснюються дослідження ґрунту і повітря на території та в межах санітарно-захисної зони, стічних і поверхневих вод, а також контроль рівня і якості підземних вод. На полігоні № 6 щороку проводяться лабораторні дослідження проб ґрунту і повітря. Там також нагадують, що Київ є єдиним містом в Україні, де потоки побутових та будівельних відходів розділені і складуються на двох різних полігонах. Це дало можливість зменшити ризик пожеж.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]