Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Представники департаментів та керівники комунальних підприємств столиці взяли участь у семінарі з антикорупційного законодавства

11 жовтня 2017 року, 19:04

Близько сорока фахівців Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та Департаменту збереження природного середовища КМДА, працівники комунальних підприємств у сфері житлово-комунального господарства та збереження благоустрою міста відвідали семінар із теми: «Корупційні злочини та правопорушення, пов’язані з корупцією». Семінар, який відбувся в інформаційному агентстві «Укрінформ», проводила член Ради адвокатів Київської області Регіна Гусейнова-Чекурда.

Під час семінару адвокат підняла теми процедури і порядку електронного декларування, питання притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності, особливості у взаємовідносинах суб’єктів декларування з контролюючими та правоохоронними органами. Вона також розповіла про суперечливі моменти при заповненні е-декларацій, поділилася досвідом супроводу призначених повних перевірок декларацій.

За словами Регіни Гусейнової-Чекурди, інтерес слухачів викликали питання про порушення умов фінансового контролю, конфлікту інтересів, обмеження сумісництва та правильності заповнення електронних декларацій. Також активно обговорювали особливості притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]