Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Представники КМДА взяли участь у зустрічі з нагоди першої річниці відносин між містом Гуанчжоу та Києвом

04 жовтня 2021 року, 17:02

Представники Київської міської державної адміністрації взяли участь в онлайн зустрічі з нагоди першої річниці відносин між містом Гуанчжоу (КНР) та Києвом. Захід відбувся за сприяння Генерального консула України в Гуанчжоу Дмитра Камкова. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Відносини між Києвом та Гуанчжоу тривають лише більше року, але ми вже втілили кілька спільних проєктів: лікарі обмінялися досвідом боротьби з пандемією, Київ отримав гуманітарну допомогу, а у вересні 2020 року ми підписали Меморандум про співпрацю. Щиро вдячні за цю величезну допомогу від міста Гуанчжоу. Я впевнений, що найбільш актуальні проблеми, як протидія COVID-19, урбанізація чи забезпечення сталого розвитку, мають вирішуватися саме на рівні муніципалітетів», – наголосив Дмитро Загуменний.

Як повідомляють в Управлінні міжнародних відносин апарату КМДА, незабаром у столиці України відбудеться міжнародна конференція зі збереження культурної спадщини, на яку запрошені експерти з Гуанчжоу. Це стане ще одним прикладом майбутнього двостороннього партнерства двох міст. Адже в КМДА прагнуть зробити відносини між містами більш глибокими та ефективними.

Мерії Києва та Гуанчжоу домовилися активізувати співпрацю після нормалізації санітарно-епідемічної ситуації в Україні та Китаї.

Захід відбувся за сприяння Генерального консульства України в Гуанчжоу.

Довідково.

Гуанчжоу – п’яте за населенням місто у КНР, є столицею провінції Гуандун. Гуанчжоу – один із найбільших туристичних, промислово-економічних, фінансових та транспортних центрів Китаю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]