Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Презентація проєкту Стратегії розвитку Києва до 2035 року відбудеться у НСК «Олімпійський»

18 листопада 2021 року, 12:01

15 грудня 2021 року у столиці відбудеться міжнародна конференція, присвячена Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року. Захід буде проходити у НСК «Олімпійський».

У рамках заходу відбудеться презентація проєкту Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року, її пріоритетів, цілей, напрямів та завдань. В обговоренні Стратегії візьмуть участь представники центральних та місцевих органів влади, іноземних муніципалітетів, бізнесу та ЗМІ, а також фахівці різних галузей та громадські активісти.

Наразі столиця живе та розвивається за Стратегією розвитку міста Києва до 2025 року, ухваленою рішенням Київради в 2017 році. Тож назріла необхідність гармонізувати положення з актуальними на сьогодні державними документами стратегічного характеру. Зокрема, Державною стратегією регіонального розвитку на 2021-2027 роки та «Цілями Сталого Розвитку. Україна-2030». Крім того, важливо врахувати нові підходи до стратегічного планування, а саме: щодо розробки Стратегії на засадах смарт-спеціалізації, а також розвиток Києва як агломераційного утворення та нові виклики, які постали упродовж останніх років як перед містом, так і перед державою.

Оновлення стратегічних та оперативних цілей і завдань на наступні роки вимагають також реформи у сферах освіти, охорони здоров’я, надання адміністративних послуг, у бюджетній політиці, житлово-комунальному господарстві, які були запроваджені після прийняття чинної Стратегії розвитку м. Києва до 2025 року, а також проголошені новим Урядом реформи в адміністративному управлінні, інвестиційній, транспортній та інформаційно-телекомунікаційній сферах. 

У розробці стратегії взяли участь як фахівці, так і пересічні кияни, які мали змогу подати свої ідеї, пропозиції та ініціативи щодо майбутнього столичного регіону.  

Реєстрація на захід є обов’язковою за посиланням: https://kyiv-strategy2035.com.ua

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]