Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прибирання снігу у столиці триватиме усю ніч. Водіїв закликають не залишати автомобілі обабіч вулиць та доріг

14 листопада 2018 року, 17:59

Спецтехніка та бригади з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор» продовжують очищення столиці від снігу. У комунальній корпорації наполегливо просять водіїв не залишати автомобілі обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати спецтехніці прибирати місто від снігу.

339 одиниць спецтехніки «Київавтодору» та 413 працівників із ручного прибирання протягом дня працюють на вулично-дорожній мережі, щоб не допустити ускладнень на дорогах столиці та забезпечити безпечний рух транспорту та пішоходів.

Трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, новітня техніка європейського виробництва «Bucher» та бригади з ручного прибирання забезпечують прибирання від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, сходових маршів, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, що утримуються підприємствами корпорації.

На магістральних вулицях для оперативного прибирання від снігу  виконується очищення «великими» та «малими» колонами снігоприбиральної техніки. Після завершення вечірньої години пік прибирання колонами спецтехніки збільшиться. Снігоприбиральна техніка та бригади з ручного прибирання працюватимуть упродовж всієї ночі, щоб зранку кияни та гості столиці могли безпечно і комфортно пересуватись містом.

Комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається з проханням до власників транспортних засобів сьогодні вночі не залишати власний автотранспорт обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати спецтехніці прибирати місто від снігу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]