Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Придніпровський районний суд м. Черкаси відмовив колишньому головному лікарю Київського міського пологового будинку № 3 у поновленні на посаді

04 березня 2016 року, 17:40

За повідомленням юристів Департаменту охорони здоров’я КМДА, 4 березня 2016 року у відкритому судовому засіданні розглянуто цивільну справу за позовною заявою колишнього головного лікаря КМПБ № 3 до Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради, Київського міського пологового будинку № 3 та Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди.

У задоволенні позову позивачу відмовлено.

Нагадаємо, що за результатами перевірки діяльності Київського міського пологового будинку № 3, що відбулася у 2015 році, роботу закладу визнано незадовільною та виявлено недотримання головним лікарем умов контракту.

Серед порушень – недотримання важливих аспектів лікувального процесу (наприклад, надання допомоги лікарями, що не мають відповідної кваліфікації), недотримання норм ведення медичної документації та амбулаторних карт хворих, відсутність належного контролю з боку адміністрації пологового будинку за роботою жіночої консультації тощо.

Також за результатами проведення фінансового аудиту Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА встановлено, що у зв’язку з непрозорою схемою отримання благодійних внесків від громадян, пологовим будинком № 3 недоотримано понад 1,6 млн грн, що мали б бути використані на розвиток закладу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]