Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Приміщення комунальної форми власності у разі необхідності будуть передані в оренду без проведення аукціону для розміщення Сил Територіальної оборони

23 лютого 2022 року, 13:06

Приміщення комунальної форми власності у разі необхідності будуть передані в оренду Департаменту муніципальної безпеки КМДА без проведення аукціону для розміщення на території міста Києва Сил Територіальної оборони Збройних Сил України. Таке рішення було прийнято сьогодні, 23 лютого, на пленарному засіданні Київради. Рішення підтримали 96 депутатів.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, рішення прийнято відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про столицю України – місто-герой Київ», «Про оренду державного та комунального майна» та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна.

«Депутатський корпус підтримав організаційно-розпорядчий акт. Відтак нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади міста Києва, необхідні для розміщення та функціонування на території столиці Сил Територіальної оборони Збройних Сил України будуть надані в оренду Департаменту муніципальної безпеки КМДА без проведення аукціону. Надзвичайні ситуації потребують невідкладного вирішення, тому депутатський корпус за особливою процедурою буде розглядати проєкти рішень щодо безпеки населення та обороноздатності столиці. Міська влада зміцнює територіальну оборону, оскільки необхідно встановити додаткові соціальні гарантії в разі військового вторгнення», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він  додав, що придбання навчально-матеріальної бази, обладнання, товарів та послуг, які необхідні для функціонування на території міста Сил Територіальної оборони Збройних Сил України, за потреби може здійснювати Департамент муніципальної безпеки КМДА за рахунок коштів із бюджету Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]