Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ПРИВІТАННЯ ЗАСТУПНИКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ – СЕКРЕТАРЯ КИЇВРАДИ ВОЛОДИМИРА ПРОКОПІВА З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

23 серпня 2018 року

Сильна, відважна, єдина, вільна, непокірна, самобутня, різнобарвна – така вона, наша Україна, у свої 27 років. Уже свідома, з великим щирим серцем і, на жаль, гірким досвідом самооборони. 

Сьогодні, у день твого народження, Україно, хочу побажати, від імені усіх киян, мужності, сили духу, волі, непідкупності! А ще – здорової нації, прогресивного молодого покоління та багато щирих усмішок твоїх дітей! Бажаю, щоб кожен киянин любив тебе, Україно, усім серцем. Щоб рівень освіти, медицини, соціальних послуг не змушував людей покидати твої землі. Щоб кожен з нас хотів щовечора повертатися додому: до сім’ї, до щирих розмов за родинним столом під мирним українським небом.
Так історично склалося, що свою самостійність ми повинні постійно відстоювати. В різні епохи, періоди, часи. І проголошення Незалежності України 24 серпня 1991 року – це спільна перемога багатьох поколінь. Українців, які боролися й гинули за нашу національну ідентичність, самостійність і власний колір на політичній карті світу. 

Незалежність – це надбання, якого ми не можемо втратити! І не втратимо! І у цей день хочу подякувати усім учасникам бойових дій на сході країни за наш мир тут, у себе вдома.

Мужності  усім нам, віри в свої сили, віри в майбутнє!
З днем народження, Україно!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]