Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прийом документів від антикорупційних ГО на участь у конкурсних комісіях для обрання керівництва комунальних підприємств продовжено

21 грудня 2016 року, 16:53

Прийом документів для участі у конкурсних комісіях при Департаменті охорони здоров’я та Департаменті промисловості та підприємництва КМДА продовжено до 14:00 27 грудня 2016 року.

Департамент охорони здоров’я КМДА створює конкурсну комісію, яка обиратиме претендента на посаду директора комунального підприємства «Київський центр нових технологій в стоматології». Детальніше.

Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА створює постійно діючу конкурсну комісію, яка обиратиме керівників підпорядкованих департаменту комунальних підприємств. Постійно діюча конкурсна комісія скликається у разі, якщо посада керівника підпорядкованого Департаменту комунального підприємства стає вакантною. Детальніше.

До складу комісій увійдуть по два делегованих Антикорупційною радою представники від громадських організацій, що здійснюють свою діяльність у сфері протидії корупції. Для визначення найбільш компетентних і досвідчених представників Антикорупційна рада продовжує прийом документів від антикорупційних громадських організацій, які бажають долучитися до роботи конкурсної комісії.

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected].

Перелік документів і вимоги до представників громадськості.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]