Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом липня демонтовано близько сотні незаконних МАФів

27 липня 2016 року, 10:00

Протягом перших двадцяти днів липня комунальне підприємство «Київблагоустрій» демонтувало 101 незаконну тимчасову споруду загальною площею понад 4 тисячі квадратних метрів.

Зокрема, повідомляє підприємство, найбільшою з прибраних обʼєктів виявилась низка нелегальних ролетних рядів на ринках біля станції метро «Святошин» та на вулиці Садовій у Жулянах. Лише ці дві демонтовані одиниці (обидва ринки) містили кілька десятків ролетів, власники яких не мали дозвільних документів, у тому числі й на оренду займаних земельних ділянок.

Серед інших великих демонтованих тимчасових споруд – нелегальний магазин на проспекті Правди, 100, три комерційні павільйони на проспекті Ватутіна, 52, два самовільно встановлені павільйони на проспекті Перемоги, 142, «наливайка» на вулиці Радужній, 4, торгівельний ряд із сорока ролетів на Московській площі та незаконний магазин із продажу алкогольних напоїв, що на вулиці Ярослава Гашека, 10.

Загальна кількість демонтованих протягом перших шести з половиною місяців  поточного року незаконних споруд складає 1140 одиниць.

Окрім демонтажних бригад комунального підприємства «Київблагоустрій» до робіт також було залучено демонтажників субпідрядних організацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]