Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом ночі спецтехніка та бригади з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор» продовжували роботи з подолання наслідків негоди

02 грудня 2018 року, 8:56

Спецтехніка та бригади з ручного прибирання підприємств «Київавтодору» не припиняють роботи з подолання наслідків негоди. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Протягом ночі автодорівці продовжували роботи з очищення від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, здійснювали обробку протиожеледними матеріалами проїзних частин та тротуарів. Крім того, вночі дорожники розпочали роботи з вивезення снігу.

Комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається до власників транспортних засобів з проханням не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки, а також дякує всім власникам транспортних засобів, хто цими днями не залишив власні автівки обабіч доріг, прискоривши тим самим процес прибирання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]