Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом останніх трьох місяців у столиці евакуювали 17 872 автомобілі-порушники

02 жовтня 2020 року, 14:28

Протягом останніх трьох місяців у Києві евакуювали 17872 автомобілі-порушники. До міського бюджету протягом ІІІ кварталу 2020 року надійшло більше 5 млн грн. Зокрема, за порушення правил зупинки, стоянки і паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису). Про це інформує Департамент транспортної інфраструктури.

Найчастіше водії-порушники паркувалися на пішохідних переходах, виїздах із прилеглих територій, на смугах громадського транспорту та велосмугах.

У Києві працює три штрафмайданчики, куди евакуюють автомобілі порушників: вул. Туполева, 19, вул. Гната Хоткевича, 20-Б та вул. Набережно-Лугова, 4. Забрати автомобіль за умови оплати штрафу можна кожного дня із 09:00 до 22:00.

Нагадаємо, що безпечно припаркувати автомобіль можна лише на спеціально відведених для цього майданчиках, сплативши за паркування в будь-який зручний спосіб: у паркоматі, мобільному додатку, за допомогою SMS чи паркувального талону.

Закликаємо водіїв не порушувати правил дорожнього руху і паркувати свої автомобілі лише на спеціально відведених майданчиках.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]