Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом святкових вихідних столичні дорожники відновили 55 тис. кв. м дорожнього покриття

03 травня 2017 року, 11:20

 

Упродовж святкових вихідних, коли більшість киян відпочивали, та на дорогах спостерігалося суттєве зменшення трафіку, дорожники в цілодобовому режимі активно ремонтували дороги та вулиці міста. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Так, сьогодні завершено капітальний ремонт вул. Митрополита Андрея Шептицького, де на вихідних влаштували верхній шар асфальтобетонного покриття площею 24 тис. кв. м і нанесли дорожню розмітку.

Також завершено повний комплекс робіт із асфальтування на вул. Раїси Окіпної, де дорожники влаштували верхній шар дорожнього одягу на площі 31 тис. кв. м. Наразі на цьому об’єкті завершують нанесення дорожньої розмітки, встановлення направляючого пішохідного огородження та озеленення.

У Солом’янському районі дорожники завершили асфальтування вул. Механізаторів. Також на вул. 9 Травня в Святошинському районі столиці в рамках капітального ремонту дорожники влаштували нижній шар, а вже найближчими вихідними за сприятливих погодних умов тут влаштують і верхній шар асфальтобетонного покриття.

Окрім того, в рамках реконструкції транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського продовжували прокладання водопровідних мереж і влаштування мережі зовнішнього освітлення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]