Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом вихідних підприємства КК «Київавтодор» відновили дорожнє покриття загальною площею близько 2 000 кв. м

28 березня 2016 року, 12:22

Дорожники продовжують роботи з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі столиці та приведення її до належного санітарно-технічного стану після зими. Так, 26 березня роботи з відновлення асфальтобетонного покриття тривали в усіх районах столиці, зокрема, у Голосіївському районі – на просп. Голосіївському, у Дарницькому районі – на вул. Анни Ахматової, у Деснянському районі – на вул. Мурманській, вул. Пухівській, вул. Магнітогорській, просп. Юрія Гагаріна, у Дніпровському районі – на вул. Курнатовського (від вул. Алішера Навої до вул. Петра Запорожця), у Печерському районі – на Петровській алеї та Парковій дорозі, у Подільському районі – на вул. Білицькій, у Святошинському районі – на вул. Жмеринській та Кільцевій дорозі.

Загалом протягом суботи підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» відновили дорожнє покриття загальною площею близько 2 000 кв. м.

Крім того, на вул. Радунській, вул. Жмеринській, вул. Електриків автодорівці проводили роботи з заливки тріщин дорожнього покриття за допомогою спеціальних машини Crafco серії Super Shot.

Також протягом вихідних в усіх районах міста проводилось механізоване прибирання вулично-дорожньої мережі за допомогою спеціальної техніки, зокрема, комплексів з підмітання та прибирання «Бродвей», «Джонстон» та «Скандія».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]