Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом вихідних столичні дорожники продовжували ремонтні роботи

04 червня 2018 року, 17:56

Протягом вихідних дорожники завершили роботи з улаштування верхнього шару покриття на вул. Олени Теліги від вул. Кирилівської до вул. Дегтярівської. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Окрім того, тривали активні роботи і на інших об’єктах капітального ремонту та реконструкції, зокрема: вул. Алма-Атинській, вул. Сім’ї Кульженків, вул. Ярославів Вал. На Набережному шосе тривали роботи із ремонту тротуарів, зокрема влаштування покриття із ФЕМів.

Також не припинялися роботи з ремонту транспортних розв’язок: на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела виконувалися роботи з ремонту прогонових будов; у рамках капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила дорожники встановлювали бортовий камінь та прокладали кабелі освітлення, а на шляхопроводі на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської виконувались роботи з бетонування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]